Veka nyílászárók

A rendszer profilgyártója a német Veka AG., amely termékeit kizárólag a legmagasabb besorolással ellátott RAL-A osztályban extrudálja. Ennek az osztálynak a legfőbb sajátossága az átlagon felüli profil-falvastagság, amely a belőle gyártott ablakoknak extrém erős statikai tulajdonságokat és lényegesen jobb sarokszilárdságot biztosít használatuk teljes időtartamára.  A nyílászárók alaktartásáról minden esetben erős acélidomok gondoskodnak, amelyek a kész termékek teljes élettartama alatt garantálják azok deformáció-mentességét.

A termékpaletta valamennyi ablakrendszere EPDM  gumitömítéssel készül, melyek ellenállnak az időjárás extrém hatásainak is, eredeti alakjukat -40 és + 130 C fok között deformáció-mentesen visszanyerik, és ezáltal átlagon felüli víz-és légzárást, zaj-és pormentességet  biztosítanak ablakainak, s azok ennek köszönhetően 20 év múlva is ugyanolyan jól szigetelnek majd, mint a vásárlás napján.

Megtérülő befektetés

Az új nyílászáró nem csupán rövidtávon biztosít jelentős költségcsökkenést – fűtés, hűtés -, de tartósan növeli az ingatlanunk értékét. A jó minőségű VEKA profilok vonzóak maradnak sok éven át, amelyeket soha nem kell újra festeni, és könnyen tisztíthatók.