Rovarhálók

Az emberek kényelmi érzetének fontos összetevője, hogy a repülő rovaroktól és a kellemetlen vérszívóktól óvja magát. Ezt korábban a jól ismert zöld színű műanyagból készült szövött hálók felszerelésével oldották meg. Mára jelentősen változott a technika és ez lehetőséget ad a vásárlók megnövekedett igényeinek megoldására. A minőségi rovarhálók alapanyaga üvegszál, bevonata UV stabil PVC. Kerete színezhető RAL színskála szerint, egyes típusoknál renolit fóliás kivitelben is elérhető.

Tolókeretes rovarhálók

Szerkezetét tekintve egy eltolható szúnyogháló keret. Alkalmazható nagy szélességű bejárati ajtókra, tolóajtókra, egy vagy több szárnyas kivitelben, könnyed mozgatás a görgős megvezetéssel, közvetlenül az ajtótokra szerelhető és RAL színskála szerinti színekben elérhető.

Nyílókeretes rovarhálók

A zsanéros szúnyogháló ajtó a legnagyobb keresztmetszetű alumínium profilból készített fix keret, mely zsanérok alkalmazásával terasz-, és bejárati ajtókra kerülhet felszerelésre. Kiemelő kerettel biztosítható hogy az ajtó kilincse elférjen a rovarháló alatt. Rúgós zsanérjai automatikusan visszazárják a rovarhálót, körben kefetömítéssel biztosítja a tökéletes zárást és a rovarmentes lakást.

Roló rovarhálók

A roló rovarháló működését tekintve hasonlít a textilrolóra, A rovarháló kézzel függőlegesen működtethető egy felső tokba tekeredik fel rugó ellenében,a lehúzott rovarháló oldalait kefézett lefutósínek vezetik ezzel biztosítva a tökéletes zárást,a zárt állapotot egyszerű ún. CLICK-CLACK megoldás biztosítja. ideális nyílászárókra vagy redőnyre utólagosan szerelve. Készülhet ajtóra szimpla egyoldalas vagy két oldalról behúzható kivitelben ilyenkor a rovarháló tokja a nyílászárón oldalt helyezkedik el,így vízszintesen működtethető.

Plisszé rovarháló

A termék kitűnően használható teraszajtóknál, valamint balkon beugrókban, ahol a szélesség elérheti a 4 métert is. A termék jellemzője a hozzá használt speciális, pliszés háló, ami bezáráskor harmonikává csukódik össze, és eltűnik az oldalsó profilban. Így a szúnyogháló kis helyet foglal el, ami lehetővé teszi a felület optimális kihasználását, kivételesen simán lehet elhúzni, ami miatt a szúnyogháló használata rendkívül egyszerű és nem igényel nagy erőkifejtést. Ezen kívül a szúnyogháló felépítése lehetővé teszi, hogy bármilyen helyzetben meg lehessen állítani. Ennek a megoldásnak az előnye alacsony küszöb is, ami semmilyen módon nem akadályozza a szabad átjárást. A rendszer szerkezete extrudált alumíniumból készült, ami biztosítja az időjárás hatásaival szembeni tartósságát.