Beltéri árnyékolók

Szalagfüggöny

Az árnyékoló szalagfüggöny elsődleges felhasználási területe az ablakok előtti belső árnyékolás, de térelválasztóként is kiválóan funkcionál. Nagy választék áll rendelkezésre a felhasznált textília mintázatában, színében, anyagában, így végtelen lehetőség áll rendelkezésre és az árnyékoló kitűnően illeszkedik a lakás színeihez, hangulatához. Fényáteresztő textíliával kellemes, meleg szűrt fényt biztosít, fényzáró textíliával kellemesen sötétít. Kezelését tekintve a lamellák forgathatóak és elhúzhatóak. Az elhúzás módja vagy oldalra vagy középről két szélre lehetséges, ferde vagy alakos ablakhoz is kiválóan illeszthető.

Reluxa

A reluxa kiválóan alkalmas nyílászárók belső felületére szerelve, az éles napfény árnyékolására. nagy színválasztéka lehetővé teszi a lakás hangulatához való tökéletes illesztést, nagyon egyszerűen felszerelhető, lamellái könnyen takaríthatóak, rendkívül időtállóak és színtartóak, köszönhetően annak, hogy műanyaggal bevont alumíniumból készülnek. Alkalmas síkban elhelyezett ablakok elé, feszített változatban bukó és tetőablakra is gond nélkül felszerelhető, mivel a lamellák szélein lévő acél, vagy textil zsinórok biztosítják, hogy az árnyékoló az ablak bármelyik helyzetében az üveg síkját tökéletesen kövesse.

Roletta

A vászonroletta szerkezetileg a legegyszerűbb árnyékoló berendezés.Szerkezetileg időt álló alumínium és műanyag alkatrészekből készül, textiliája hatalmas választékban elérhető, kiváló minőségű és színtartó. Készülhet rugós kivitelben ahol a roletta kézzel lehúzható tetszőleges magasságig, illetvete tőtéri kivitelben a nyílászáróra szerelt kiakasztási pontokra akasztható. Gyöngyláncos hajtómű esetében a gyöngy húzogatásával érhető el a kívánt textil magasság.